Lisää näitä päiviä! ADHD-pakkosuoriutujakin on onnistunut viettämään liki koko päivä maaten sohvalla tai valinnaisen lastenhuoneen lattialla eikä ole tasan sata varmasti saanut aikaa mitään hyödyllistä. Paitsi paistoin lettuja. Mutta neljän tunnin yöunien jälkeen oli motivaatio lähteä ulos sen verran tiukassa että mitään kimmoketta mihinkään sen ihmeempään ei yksinkertaisesti tullut.

Ja päivä on ollut mitä ihanin ja leppoisin, voi kun näiden päälle muistaisi ymmärtää useamminkin. Tiskit voi tiskata huomennakin. Samalla tuli tässä, ihan vahingossa, tehtyä törkeän hyviä uuninauriita. Sopii vaikka joulupöytään.

 

Nauriita, kuorittuina ja viipaloituina

Timjamia

Fariinisokeria

Merisuolaa

Voita

 

Minulla oli 5 isohkoa naurista, niihin meni ehkä teelusikallinen timjamia ja 2 tl fariinisokeria, suolaa myllystä silleen sopivasti :) Ja voita tuollaiset 25g. Ehkä hiukan enemmän. Sekoita kulhossa naurisviipaleet, timjami, sokeri ja suola ja lado uunivuokaan. Ei kannata ottaa kovin laakeaa vaan sovittaa potti sen mukaan että saat 3-4 kerrosta naurisviipaleita päällekkäin. Pidä huoli ettei kulhon pohjalle jää mausteita, ripottele niitä väliin sekä voi pieninä nokareina. Hauduta 175 asteisessa uunissa kunnes nauriit ovat kypsiä, valele välillä sulaneella voilla.

Hyvvee tuli.