Virhe tapahtui siinä vaiheessa kun päätin suorittaa ruokaostokset Mankkaan K-Supermarketissa sen sijaan että olisin mennyt Prisman normivalikoimien ääreen.

Kun muutenkin elää syödäkseen, lukee keittokirjoja vähän samaan tapaan kuin toiset pornolehtiä ja näkee uniakin ruoasta, ruokakauppa jossa valikoima, laatu ja palvelu on kohdallaan, on toteutunut märkä päiväuni. Lapsia hävettää kun äiti kirmailee pitkin vihannes- ja hedelmäosastoa innoissaan löytäessään banaanishalottisipuleita, suuria taateleita, tuoretta sitruunaruohoa...

Juustotiskillä tekisi mieli painaa naama lasiin ja vain kuolata mutta ei tule tilaisuutta koska tiskin takaa tarjotaan maistiaisia. Lihatiskillä lapsetkin alkavat päästä vauhtiin ja matkaan tarttuu heppapihvejä (oli muuten aivan älyttömän hyviä) ja lammasta ja sen jälkeen...  Kalatiski. Seistään kaikki kaikki kolme tiskin edessä kuin nälkää näkevät kerjäläiset ja koitetaan pidätellä hepulia. Tuoretta siikaa, kampelaa, nieriää, kokonaista, filettä, valmiiksi maustettua, au naturel, savustettua, graavattua, mätiä, kampasimpukkaa, taskurapua, kokonaista rapua, rapusalaattia, ihan mitä vaan ja kaikki ihan sairaan hyvää. Onneksi kala on terveellistä, sitä nimittäin on sitten syöty. Ja syödään.

Nyt lähden kokkaamaan niitä lampaan parikyljyksiä.