Vaikka periaatteessa en tee uuden vuoden lupauksia, salaa lupasin itselleni muutamia asioita:

Tästä vuodesta tulee parempi kuin edellisestä, muistan olla hiukan armollisempi itselleni, teen joka viikko jotain kivaa enkä hautaudu kotiin, tutustun uusin ihmiseen ja löydän sen positiivisuuden mikä on jonnekin matkanvarrelle kadonnut. Ja jatkan vanhalla, hyväksi havaitulla: Jos jostain ihmisestä tulee mieleen jotain hauskaa ja mukavaa, kerron sen myös.

No, lupasin kyllä vähän muutakin, itseasiassa jo ennen vuodenvaihdetta. Nimittäin yksi hullu ystäväni sai houkuteltua mukaan projektiin, jossa otetaan joka päivä kuva itsestä ja julkaistaan se netissä. Täytynee ostaa apinasuodatin kameraan ennen kuin se menee rikki tämän pärstän kuvaamisesta :)

Ja sitä paitsi, tästä vuodesta on pakko tulla hyvä koska edellinen sai kaikesta huolimatta mitä hauskimman lopun. Alkosta ei meinannut siideriä irrota ennen kuin henkkareita vilautti. Ja vaikka iän jakaisi kahdella, se riittäisi silti Alkossa asioimiseen.

Ja koska aina voi puhua ruoasta, päivän pöperövinkki. Löysin Prismasta 100% mangososetta, ihan kunnon tavaraa, ei mitään sokeroitua tai vedellä jatkettua ja hyytelöityä kukkua. Mangososetta, mandariineja, ananasmehua ja vaniljajogurttia blenderiin ja voimapirtelo on valmis. Kääpiöt eivät tajunneetkaan vetelevänsä hedelmiä kun ryystivät pillillä.